Voorbeelden van eerder uitgevoerd werk

Wanneer u verder naar beneden scrollt, kunt u uit vier mogelijkheden kiezen, per merk volgen daarna in de toekomst verschillende carburateurtypen

BCCP fuelsystems restaureert carburateurs volgens een zeer hoge standaard, indien gewenst tot concoursconditie. Wij gebruiken bij onze restauratie bij voorkeur zoveel mogelijk origineel materiaal, een goede kwaliteit is daardoor gewaarborgd.  

Bij een groot aantal carburateurs worden speciale teflon lagers geplaatst, zodat valse lucht tot het verleden behoort. 

Naast het technische resultaat bij een basisrestauratie, wat bij vrijwel alle carburateurs gelijk is, zijn vaak allerlei opties denkbaar ..... en uitvoerbaar!

Een aantal bewerkingen voeren wij standaard uit wanneer het basismateriaal daartoe aanleiding geeft.

Mogelijkheden daarbij zijn onder andere:

Hoogglans Polijsten van delen (indien gewenst)

Op kleur gespoten, op de wijze zoals het vroegere emaille werd aangebracht, dit komt vooral bij Bentley, Aston Martin en bootmotoren voor in zwart, maar ook bij italiaanse carburateurs (Lancia, Ferrari) in zwart, groen en roodbruin. Een dergelijke kleur wordt speciaal voor uw project aangemaakt.

Drukverharden van materiaal gebeurt in eigen huis, dit is een materiaalverbetering, die zo nodig wordt uitgevoerd

Galvaniseren of passiveren van onderdelen die daarvoor in aanmerking komen

Mobirise

Weber restauratie voorbeelden

Italiaanse noblesse of pure racerij

Weber is een merk dat tot de verbeelding spreekt, vrijwel alle populaire italiaanse automerken maakten van dit legendarische merk gebruik, en voor vrijwel elk legendarisch sportief automerk ontwikkelde Weber een carburateur

Mobirise

SU restauratie voorbeelden

Op vrijwel elke engelse klassieker 

SU produceerde tot aan het einde van de vorige eeuw carburateurs, Vrijwel alle engelse automobielen vanaf de jaren 30 werden van (een) SU carburateur(s) voorzien, vooral de sportwagens zijn nog steeds razend populair

Mobirise

Solex restauratie voorbeelden

Engels, duits, italiaans, frans.....

Onder de merknaam Solex werden in totaal door 5 fabrieken carburateurs geproduceerd. Alleen de naam hadden ze gemeen, voor de rest deed ieder zijn eigen ding, De meeste onderdelen en de verschillende typen zijn niet onderling uitwisselbaar.

Mobirise

Zenith restauratie voorbeelden

Duitse degelijkheid

Ook Zenith was een dergelijk mix-merk, er werden zowel in Engeland, de USA, Duitsland en Italie onder deze merknaam carburateurs geproduceerd, en evenals bij Solex zijn deze onderling niet echt uitwisselbaar..

Mobirise

Overige exoten

USA, Far East, motorfiet, trekker, boot....

In deze afdeling alles, waarvoor we niet een specifiek hoofdstuk willen aanmaken, maar waarin best heel interessante projecten zitten!

© Copyright 2020 WH/Xitt - Alle rechten voorbehouden

Created with Mobirise