Mobirise Mobirise

SU H-type

diverse Engelse klassiekers

SU is waarschijnlijk het merk waarover het meeste geschreven wordt, over het algemeen hebben deze H-carburateurs al een tijd lang hun best gedaan, waarna de auto vaak voor langere tijd is stilgezet (achter in de garage, en dan vergeten totdat opa overlijd en er opgeruimd moet worden). Eigenlijk zou zo'n restauratie vrij ongecompliceerd moeten zijn, en meestal is dat ook zo, ware het niet, dat er heel vaak in het verleden al iemand wat aan verprutst heeft.
Of er nu 1, 2 of 3 carburateurs op de motor staan, in alle gevallen zullen deze in een meervoudige installatie gelijk moeten zijn.
Gelukkig zijn voor deze carburateurs nog veel nieuwe onderdelen leverbaar, en hebben wij nog een redelijke ruilvoorraad aluminium delen liggen, dus een oplossing is meestal wel te vinden.
Na restauratie kan een set SU carburateurs gewoon terug gemonteerd worden, indien daar aanleiding toe is, maakt u met de auto een afspraak in ons Dynojet Testing Centre voor fijnafstelling of optimalisatie van de gebruikte componenten i.v.m. de huidige brandstof.

Vul ons formuliertje in bij een uitgebreide vraag of bel ons zo nodig voor meer informatie!

© Copyright 2020 WH/Xitt - Alle rechten voorbehouden

Web page was made with Mobirise