google-site-verification: googledf739218157b8d64.html
free web creation software

Heel basic of
bijzonder ingewikkeld,
het blijft vakwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in de merken SU, Weber en Zenith/Stromberg, maar ook andere merken carburateurs komen we
regelmatig tegen in onze werkplaats.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1987 hebben we ruim tijd gehad, om een enorme kennis te vergaren over allerlei klassieke brandstofsystemen, waarschijnlijk is ook uw auto voor ons geen 'onbekende'....


Mocht u op zoek zijn naar informatie over een carburateur type dat u hier niet ziet, gebruik dan ons contactformulier.

Via de tabs aan de bovenkant van de pagina kunt u op onze site navigeren, en kunt u onze diensten en activiteiten van dichterbij bekijken. De foto's hieronder geven een indruk van onze restauratiewerkzaamheden.


In de toekomst zal deze site er voor zorgen, dat wanneer u daarop klikt, u aanvullende informatie over het gekozen merk/type carburateur te zien krijgt.

In onze werkplaats in Gramsbergen kunt u ons hele voorraad-assortiment live bekijken, het grootste deel van de items die door uzelf gemonteerd kunnen worden is via onze webshop te bestellen.


In de webshop zijn regelmatig items voor gereduceerde prijzen verkrijgbaar, maar daarvoor geldt ook op=op. Vaak zijn dit items die niet meer leverbaar zijn, en die wij in de toekomst dus ook niet meer kunnen leveren. Wij proberen onze webshop regelmatig te actualiseren.